Mys

ZoomaSitter hemma hos F och fixar lite på bloggen och myser vi ska snart ut i kylan och handla godis. Men medans jag surfade runt hittade jag denna väldigt enkla men väldigt fina tunika från LaRedoute för 189kr!!

Audrina's nya tatuering?

Dom här bilderna på Audrina från The Hills finns nu över allt. De kinesiska teknen hon nu har på sin arm betyder "pork oil fried rice".  Därför spekulerar nu olika tidningar i om det är ett skämt i Ashton Kutcher's show Pop Fiction... (där han och kändisar driver med pressen).

image89image88

Angelina Jolie för Shiseido

Angelina Jolie i de japanska Kosmetikamärket Shiseido's senaste reklam...
Någon annan än jag som tycker den är trååkig? 

Lördag

Ska snart ge mig iväg till gymmet nån timme, det lär behövas efter den är veckan ^^ Ska bara låta mp4:an ladda klart så jag kan få lite power musik i öronen.
Later ♥♥

Liten bakelse

alexachung_elle

Jag vill ha en blå/vit randig tröjja...

z134985217 någon som har tips på fina?

MK

Vilken frisyr tycker ni hon passar bäst i?
image88
Mary-Kate Olsen
(people)

appropåinget

ashlee simpson after rhinoplasty Det är vell inte optimalt att hylla en plastikoperation men detta är ett undantag. Ashlee Simpson opererade sin näsa för ett tag sen nu och den blev så grymt snygg. Antagligen kostade jobbet en förmögenhet men det tycker jag nog att det är värt. Iallafall så funderar jag på att när jag blir arton vilket är om lite mer än ett år att  operera min nos till en liknande näsa som ashlee har nu.

Vill ha, vill ha, vill ha sommar...

449538-85

Recension

Kom just på att varken jag eller F har skrivit någon kommentar om filmen vi var och såg igår.
Filmen heter 27Dresses och de flesta har säkert hört  om den  den handlar om  Jane (Katherine Heigl) som har varit bridesmaid (kommer inte på det svenska ordet) 27gånger. Hon vill gifta sig själv men mannen hon är kär i är hennes chef och han är inte intresserad av henne. en dag kommer hennes syster hem på besök poch chefen faller för henne istället, friar och hela Janes liv förstörs. mer säjer jag inte om handlingen men jag tycker att filmen var helt okej, klart sevärd men inte en film jag kommer köpa så fort den kommer ut på dvd.

Onödigt vetande är att lillasystern spelas av ingen mindre än svenska Malin Åkerman.

Den får 3/5.

Tamiris Souza Freitas

Picture of Tamiris Souza FreitasPicture of Tamiris Souza FreitasPicture of Tamiris Souza Freitas

vacker eller inte?

Fredag

Godmorgon. Sitter och äter frukost medan jag läser Veckorevyn som man fick gratis på bion igår. Kl 1 ska jag möta upp min gumma och gå på stan, upptäckte precis att jag tydligen har bråttom nu... På stan blir det dock inte så mycket shopping för min del, plånboken vill verkligen inte det med tankte på att jag måste spara lite pengar till min och O´s greklands resa :P Jag får heltenkelt drömma mg bort i alla sommerkläder tills studiebidraget kommer ♥

Bloom & Kerr

Måste bara lägga ut den är bilden på Orlando Bloom och Miranda Kerr. Dom är så söta, gulligaste paret!! :P

image83
(people) 

Torsdag II

Förlåt för dåligt uppdaterande, men det gick verkligen inte att logga in på blogg.se igår, väldigt störade...
Hade iaf myskväll men min kära vän igår, najsnajs.
A, sen ni vet ju vad jag ska göra idag, ska bli riktigt mysigt med bio, har inte varit på det på jättelänge, och när det är gratis är det bara att tacka och ta emot. :)

Torsdag



ska snart börja promenera ner mot T-centralen där jag ska möta Cat, tror att vi ska ta en fika och ara prata för vi har inte träffat varandra på såå himla länge.
sedan runt klockan sex ska jag möta upp med F och gå på förhandsvisning för 27dresses på Park. Har ingen aning vad den handlar om men en recention kommer ikväll.
Efter det ska jag och F äta middag med några som gick i vår förr klass så det blir mysigt.


morsning

image82

Ska ta och möta en vän som jag inte träffat på väldigt länge, blir typ promenad och take away fika och prat har en del att catch up on :)

Henri de Toulouse-Lautrec



Någon som sätt utställnigen på nationalmuseet? 
Jag var i alla fall där en stund idag och kollade och hans affisher var snygga men den andra litografin var inte riktigt min stil även om allt var väldigt fint.


Richie smycken

Jaha, nu håller Nicole Richie på att designa en smyckeskollektion för Mouawad och säger "It's all costume jewelry. I like to play with jewelry and mix and match."   Det är bara att vänta och se hur dom kommer se ut. Men jag tror dom kan bli ganska roliga med tanke på hennes stil...

image81
(people)

dag två på lovet

Tisdag idag, har lite problem med att hålla isär dagarna, hehe.
Har just käkat lunch med systrami blev sushi :)mums och ska om en timme möta en vän nere på stan för fika och en utställning.
sen blire antagligen gymmet med mamma, ät lite nervös inför det för det är första gången på nästan en månad som jag tränar efter olyckan men det ska nog gå bra :)
Och ikväll tror jag F kommer över och tittar på tv och myser :)




pusspuss

Tisdag

Har precis kommit hem från långpromenad med hunden (usch vad äkligt det är med slask!) och ska nu börja städa mitt rum. Inte det roligaste man kan göra en lovdag, men det är välbehövt. Så nu ska musiken på på högsta volym så ska jag fara runt här inne. Sen hoppas jag på att det blir nått kul ikväll, kom inte ihåg om det skulle vara idag eller imorgon eller när, menmen jag får vell reda på det förr eller senare... :P

♥ ♥


sista inlägget typ...

vacker lixom

Grymt snygg brud bah

Picture of Veronika AntsipavaPicture of Veronika AntsipavaPicture of Veronika Antsipava

Godmorgon måndag

hejehj

annandagpåsk idag någon annan än jag som lyckats äta upp sitt påskgodis?
hehe aja igår var jag i allafall på konsert me mammsen och Ebba, himlans trevligt. Plus att jag på dagen var på stan med My och shoppade underkläder :) underbart, fick med mig två finfina bhar och fyra par trosor.
Idag skulle jag egentligen shoppat mera och gått på Andy W utställningen men utställningen är stängd och pga snön så skjuter vi upp stan så jag har en helt fri dag.

puss♥

Taylor Momsen

Tänkte bara väldigt snabbt lägga upp den här bilden, eftersom jag inte hade nåon aning om att det var samma människa..

image80
Taylor Momsen
(källa)

Landet

Godmorgon! Nu ska vi visst åka ut till landet ändå, om mindre än en timme, så plötsligt fick jag ganska så brottom... Tror vi bara stannar där en natt, men får se vad dom tänker sig. Nu måste jag iaf skynda mig in i duschen. Ni får ha en bra söndag ♥

Glad Påsk

Glad Påsk alla!

Jag och mamma har sprungit runt i över en timme och letat efter påskägg,. Eftersom vi stannade hemma och inte åkte ut till landet pga vädret hade vi inga. Tillslut hittade vi två, plus ett rosa påskris :D wiie! Alla är måttligt glada över det utom jag, jag älskar det... haha!

image79

Inga S

Picture of Inga SavitsPicture of Inga Savits


I know who killed me

Ska lägga mig i sängen nu med världens största kopp té och titta på filmen I know who killed me. Vet inte om den är bra eller inte, men lär få reda på det inom kort :P

image78

helt slut

hejhe

Kom just hem från en två timmars promenad med min familj.
Vi har gått fram och tillbaka från sickla köpkvarter för att lämna in min dator som crashade för ca en vecka sen.
Nu ligger jag här i soffan helt utpumpad efter 2timmars promenad i en snöstorm och sörjer min älskling som kommer avra borta från mig i 3-4veckor, fatta 3-4veckor förstår inte hur jag ska stå ut.

lovelove♥

Hiltons

Vem bar den bäst, Paris eller Nicky?

image76image77
(usmagazine)

Posh & Becks

Ja, nu finns dom på ägg också. Haha. Fast jag måste säga att dom är rett snygga.. ;)
image75
Designed by British chocolatier Thorntons and design duo Id-lom.
(Intouchweekly)

Påsklov

Nu är det äntligen påsklov :D Gud så skönt med en veckas lov. Glömde helt bort att det är skärtorsdag idag, men det är de ju. Haha.
Borde verkligen orka mig ut igen och köpa nått påskägg till typ mamma, men hinner kanske göra det imorgon innan vi åker... Får se hur jag gör, är så trött att jag helt bara vill gå och lägga mig :p inte så bra...

image74

moget

Sitter på datakunskapen och chattar med klassen på fronter messager, haha men lixom orka göra nånting när det är påsklov om mindre än en timme. Är däremot lite orolig för att jag kommer bli blockad från fronter pga alla oseriösa och omogna saker som skrivs där :S


Torsdag

Godmorgon! Torsdag idag och vi går ända till kvart i 5. Men på nått sätt försvinner det jobbiga iom att det sen är påsklov.
Solen skiner idag också, iaf nu, och mitt morgonhumör är på topp, det känns som det kommer bli en bra dag :) Hoppas nu också får det bra, nu måste jag göra mig iårdning. Ciao ♥

vacker med spackel





njut¢¾

Bra dag.

De bev till att träffa Sonja idag. Spring på Åhlens och sen fika, på muffinsfabriken, igen.. Dom gör ju så goda muffins att man typ döör. Vi delade på en mint+choklad och en hallsenöt+choklad, om någon är intresserad ;) Satt sedan och pratade strunt i timmar, lovely.

Sista dagen innan lov imorgon, älska! Lov borde man ha oftare, det är ju då man kan pusta ut och sova de timmar man missar annars...


Onsdag

Godmorgon! Gud så gott jag har sovit i natt, och riktigt länge, de behövdes verkligen :)
Onsdag idag, veckan bara flyger förbi.. Tror jag ska fika med min kära vän i eftermiddag, men jag är inte säker, får ringa henne sen..
Snön verkar ha slutat också, så man kan ju bara hoppas på att vädret blir bättre till påsk, då jag måste åka ut till landet :s

♥♥

GG

Ja, alla vet vell vad jag ska skriva nu, om en halv timme börjar Gossip Girl, så nu ska jag springa över till S. Efter det bli det typ Jordan & Pete, i såg det förra veckan, och shit vad dom är roliga XP haha!

image72

Birthday Cake

Här är Eva Longoria-Parkers fördelsedagstårta. Hon firade sin 33åriga födelsadag i Miami, och säger att hon älskar tårtan.. Tycker ni att den är lik?

image71
(starmagazine)

tisdag

Godmorgon!
Usch och fy, när jag kollade ut genom fönstret nu imorse såg jag snö! Inte bara sån som faller från himlen, utan det ligger på taket och äcklar sig. Värför kunde det inte snöa i december istället och bli vår nu. Jag är så trött på vintern, så jag kan bara hoppas att det smälter bort fort och den kära solen kommer tillbaka. :D

Idag är det simning på gympan, inte så taggad. Menmen, livrädda i 30 min klarar jag förhoppningsvis :)
Hoppas ni får en roligare dag!

godnatt

Vi har ute och vandrade i två timmar, pratade om allt, och med ett paraply över huvudet blev det riktigt mysigt. Tror det ska bli en ny god vana ;P
Nu är jag så trött att jag tror jag somnar när som helt, läggdags med andra ord. Så ni får sova så gott ♥

kvällspromenad

Ska nu skutta iväg och möta S för att ta kvällspromenad :D lovely. Det ser ut att ha slutat snöa/regna/slaska whatever nu också, perfekt!
Ha en bra måndagskväll sötnosar ♥ 

Doktorn

AAH min dator är total kaputt och måste till datordokitor.jevlans skit. jag klarar mig värkligen inte utan min dator:S och saken är den att vi kommer inte hinna lämna in den förns i typ överövermorgon och då har jag varit utan den i en vecka redan. man kan ju bli deprimerad av mindre.plus att det har börjat slasksnöa idag och det vägrar sluta!!


JAG VILL HA SOMMAR!

image69

17:19

Nu är jag hemma från skolan och har precis tränat, känner mig exta duktig med andra ord. Speciellt eftersom jag iaf tror att provet gick okej :)

Tänkte nu sätta mig och läsa vogue eller någon annan kul tiding :D ♥

image68

onsdag

Godmorgon. Hoppas att ni har sovit gott.
Nu är det måndag igen och en ny vecka igen, skönt att påsklovet börjar på fredag iaf :)
Jag har matteprov första timmen, så håll nu tummarna för att det går bra.. Jag lär behöva det. ♥

regnbåge

Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna outfit Isla Fisher bar under inspelningen av Confessions of a Shopaholic...
image67
(usmagazine)

16 mars

Förlåt för dålig uppdatering, fick väldigt brottom igår. Jag och mamma skulle som sagt handla mat, och där ser vi en odd molly utförsäljning, självklart smiter vi in på den och bler väldigt försenade ;)
Sen skulle jag snabbt iväg på tjejmiddag. Jättemysigt/kul blev det, jag älskar er! Men man var ju lagom pigg när man skulle upp i morse och ännu värre blev det med matteplugg... :s

Nu är jag iaf mysklädd men en chailatte i handen. Tänker inte röra på mig under hela kvällen, så sängen får bli mitt hem ikväll ♥

 

Söndag

hejhej har just kommit tillbaka från pluggfika med F. Vi pluggade inte överdrivet effektivt med det gick ok.
Matteprovet är imorgon men jag hoppas/tror att jag klarar mig, men alla som vill ka få hålla tummarna:) hehe
resten av dagen har jag inga speciella planer för så vi får se vad jag hittar på.

HAHA hej då

 
Nu ska jag snart dra ut och möta upp tjejorna, först ska vi fika sen blirre part-ey.
puss

Är du med?

TÄVLING!!!!!

Man kan vinna ett stärkandenagellack :)
gå in här för att vara med du med!

image1104 kan bli mitt :) kan bli ditt...

Lördag

Min dator har slutat funka där av det lilla antalet uppdateringar de senaste två dagarna.
I alla fall idag har jag träffat my på stan och dels sprungit runt och shoppat, köpte en ny rakhyvel, en kjol/tröja  från hm och en leav-in inpackning till håret från glodwell. Det plus att vi han gå på tre stycken fotoutställningar, detn första var bara skum, den andra var väldigt fin och intressant och den tredje var fin, den sista var även gjord av två elever på min skola så när vi endå var på stan för att kolla på utställningar så passade vi på att gå förbi Lava och titta på den.

Nu har jag i alla fall just tagit ett bad, hur mysigt som helst. Var ju även tvyngen att testa den nya rakhyveln :)hehe

Ikväll ska jag i alla fall träffa några vänner, det lutar åt fest men man vet aldrig...
men trevligt kommer vi få i alla fall.

hoppas ni haft en bra dag♥

15 mars

Jag har redan hunnit gymma, duscha och tagit en långpromenad med hunden, här är man riktigt aktiv ;P Det blev bara lite jobbigt att det började regna/dugga när vi gott halva vägen, så vi blev lite böta kan man säga...

Nu ska jag snart åka iväg med mamma och storhandla, så jag kan bestämma vad vi ska äta i veckan :) haha!

Hoppas ni får en bra lördag. ♥

muffins

Kom nyss hem från fikat med S på muffinsfabriken, älska! Det ända jobbiga är att det finns för många sorter, så man vet inte vilken man ska välja. Jag tog tillslut choklad med hallon <3 extra gott blev det när dom värmde den lite :D
 
image66
(muffinsfabriken)

godnatt

Ville bara säga godnatt till er. Imorgon måste jag upp otoligt tidigt, börjar 8.15 och innan de ska jag och S hinna göra en engelska läxa. Kommer vi vara trötta? JA! Men det blir antagligen promenad hem med stopp vid muffinfabriken för att fika. Kärlek åt oss och muffin ♥

Sov sött!

bildskön

Picture of Georgia FrostPicture of Georgia FrostPicture of Georgia FrostPicture of Georgia FrostPicture of Georgia FrostPicture of Georgia Frost

Georgia Frost fint namn på en vacker flicka.

Kände att det har visats många vackra pojkar i bloggen men vackra flickar har det varit lite torka på men här är en av världens alla vackra tjejer/kvinnor/flickor/brudar eller vad man nu kallar oss/dem.

size zero syndrome

Det ryktas hej vilt om att Hilton systern nummer två har ätstörningar även fast hon själv nekar rykterna.
vad tror ni har hon ätstörningar eller är hon naturligt och hälsosamt smal?

Nu:


Då:
Nicky Hilton and Kevin Connolly at the Entourage Season Three New York Premiere. June 7, 2006 Kevin Mazur/WireImage.com - Tuesday, October, 24, 2006, 3:24 AM

tyvärr måste jag nog säja att det värkar som att rykterna stämmer och man kan ju bara hoppas att hon går upp lite snart.

chanel

image65
Chanel NY-fashion week. underbaraste temat, en jättekarusell :) (källa)




Någon undrade vad det blev för mat - kött skärt i tunna skivor (är sämst på att urskilja vilket kött..) med god sås, sallad och lite potatismos.. mums!

Ååh, nu kom mamma in med mango och vindruvor till mig också :D , tack mami! ♥

gymmet

Kom för en stund sen hem från gymmet, har den där känslan i korppen när man känner sig sådär duktig men ändå trött, lovley :) Har duschat och väntar nu bara på att maten ska bli klar. Jag är riktigt hungrig, så hoppas på något gott... ♥

pantknappen

 hejhej vi har just slutat samhällskunskapen där vi arbetar med att påvärka fattigdomen i världen. Min grupp arbetar med bistånsknappen som finns när man pantar burkar.skojskoj.

Nu har vi just börjat med datakunskapslektionen och min lärare peter står och förklarar någon komplicerad graf eller liknande. förstår inte så mycket men men...

torsdag

Godmorgon! Det är en underbar dag redan, eftersom jag har sovit gott :D Ska snart äta frukost, och sen är det skola som gäller, fram till kvart i 5. Usch, jag hatar att sluta så sent, man hinner med någonting annat, tråkigt...
Hoppas ni får en bra dag, och snart är det helg ♥

sov sött

Filmen var bra, sorglig, men bra. Lite segt i mitten bara...

Idag ska jag försöka lägga mig lite tidigare och se om det blir lättare att somna då. Dessutom börjar vi ganska sent imorgon, så förhoppningsvis får jag ordentligt med sömn inatt.

Godnatt på er sötnosar!

någon som vill ge mig hans t-shirt?


a mighty heart

Tänkte mysa ner mig i soffan nu med té och titta på filmen A Mighty Heart, har hört blandade åsikter om den, men hur som helst tror jag att den är rörande..
Sen blir det kanske Top Model också, beroende på hur lång filmen är...

image64

hemma

kom just hem från fönstershoppingen på stan och dansen, det var grymt att sitta och titta på Joao(min dans lärare) när han dansa,. Han är galet duktig.
aja nu ska jag crasha framför teven resten av kvällen.

Jessica Alba

Var bara tvungen att lägga ut den här bilden på Jessica Alba, hon är så söt i sin mage :)
image63
(starmagazine)

"Break the Ice"

Britney Spears i sin nya video "Break the ice" där hon är en teckad superhjälte...

image62image64
(people) Vad tycker ni?


hemma igen

Nu är jag hemma sen typ en timma tillbaka. Det var faktiskt rett kul idag, och det började med att vi fick se bilder från förra gången XP Sen gjorde vi olika sammarbetsövningar iförda brandmansdräckter i skogen, haha!  Inte nog med det, idag var vi också tvugna att vara fastbundna i varandra...

Nu ska mina naglar få lite manikyr ♥

väldigt glad

Värkligheten sprang just ifatt mig och just idag är detta något jag blev väldans glad över.
Jamenar medans jag lever lyxliv hemma med besök hos frisören, god lunch, ett långt bad med tända ljus och nya Elle, tv-pogram som Gilmore girls och so on så sliter min stackars klasskompisar på någon geggig teambuildingbana iförda brandmanskläder. livet leker!

nu måste jag rusa, ska möta min älskling My på kicks om en kvart, Bråttom!!!


snygga..

pierrehardy..eller vad tycker ni?

vackra pojkar kan göra ens dag..


Nu var det klippt

Japp nu är håret klippt, blev jätte bra men jätte kort. men dom tur är växer ju håret :)

Spegel spegel på väggen där säj vem som vackrast på jorden är...

Jag tycker vanligtvis att Kate Moss är ful och padd liknande på varenda bild men det är klart att världen bäst man (Hedi S) kan göra även henne oemotståndlig.

Titta och njut..









Med det säjer jag hejdå för nu ska jag gå och trimma kallufsen ;)
CIAO!


Ledig

vaknade just av att klockan ringde, var tvungen att ställa den även fast jag är ledig idag.
På dagens agenda står;

Lämna Gizmo på dagis 10.00-?

Gå till frisören. 12.00-13.30

Plugga 13.30-14.20

Fritid14.20-16.50

Dans 16.50-19.15

Så himla skön dag :) hoppas ni har det lika bra..




Teambuilding

Godmorgon! Har sovit bättre idag, men fortfarnade svårt att somna... aja. Idag ska vi till Ågesta för teambuilding med klassen. Vi var där för några veckor sen, och nu är det återbesök. Det tar hela dagen, så ingen skola :) Och vi som skulle ha spanska-förhör, haha!
Är dock lite orolig för vädret, det får inte börja regna, eftersom vi är ute skulle det bara bli jobbigt.  :/

gulligull

såg den här videon på en blogg, är han inte jätte söt både rösten och han själv :)



plastic fantastic

image60 Sorjligt nog är dockan snyggare än Amanda Lepore, eller vad tycker ni?

gg

Nu ska jag gå över till S, tisdagstraditionerna med Gossip Girl ska börja igen efter en veckas uppehåll. Undra bara vad vi ska vila våra ögon på kl 9, Gynning har ju slutat... men de kan vell inte vara så jättesvårt att hitta nått kul... Får vi hoppas. ♥

image59

bakning igen

Nu är jag igång och bakar igen, denna gång så kallade hälsobröd. Tror dock inte att Martin kommer uppskatta dom här lika mycket... haha.
De består bl.a. av massa olika råg, jag har i russin + nötter i och på ovansidan olika frön, mums! :D Ska smaka när dom är klara vilket dom är snart, det är så gott när dom fortfarande är varma.. ♥

hej

har just kommit hem från skolan, det har varit en ganska lugn dag började halv tio med engelska sen umpa och sist men inte minst bild.
efter skolan promenerade jag och F hem, så himlans skönt, vädret var inte toppen men endå.
nu sitter jag i alla fall och kalasar på mackor medans jag tittar på top model 6 på femman.

vad brukar ni göra efter skolan?

Godmorgon

Godmorgon gullisar! Hoppas ni  har sovit gott :) det har nämligen inte jag.. Tog säkert 1½ timme innan jag somnade och sen har jag vaktat och somnat om hela natten. Drömmt en massa har jag gjort också, fast det är iofs ganska kul,, speciellt med sånna drömmar som är hel sjuka så man inte fattar någonting..  :P Brukar ni drömma? 

Ska äta frukost nu, och sen bege mig iväg till skolan. Men jag vill ha fint väder tack! ♥

the ugly style

image58(people)
Man blir glad av denna blid, så det blir ett perfekt slut på denna dag.
Dessutom är "Justin" bara SÅ söt i sin outfit. ♥ Sov sött!

kär

 Blev just kär i denna pojke vet inte vem han är men han är vacker i alla fall.
Nu ska min dator gå och sova och jag med om nån timme så GODNATT!

söt

någon annan som vill ha denna underbara klänning från dagmar?

åh

Godkväll!
Martin (min bror) har sagt hur sugen har är på kladdkaka i säkert en vecka nu, och eftersom jag råkade göra punka på hans cykel tänkte jag att de kanske är dags att baka.
Den har just kommit ut ur ugnen och den godaste doften någonsin har spridit sig i lägenheten... Jag måste ha en bit. NU.

Nya solo är införskaffad också, så snart tänkte jag krypa ner i sängen och läsa :) ♥

KLAR!!

Jag är helt klar med mitt Burma :D äntligen!
Det käns som att jag är 5kg lättare, en stor börda har lyfts från mina axlar. puh.
♥♥

Måndag

Jag och S är precis klara md bilduppgiften, väldigt skönt, eftersom den skulle vart klar för typ 3 veckor sen. Men bättre sent än aldrig :)
Ska verkligen passa på att njuta av att vi inte har några fler läxor nu, inte ofta de händer...

Hoppas föresten att det är fint vänder imorgon för då tänkte vi gå hem från skolan = underbart, jag älskar att ta promenader :) ♥

morsning

Godmorgon, godmorgon börjar dagen med en underbar bild :)

image56

sthlm by night

kom just hem från en timmes kvällspromenad med F, helt underbart att se stockholm när det är mörkt och alla lampor speglar sig på vattenytan och det är alldeles lungt och tyst. Helt underbart helt enkelt.

Rädda Burma

hejhopp

söndagen har varit som söndagar brukar vara, rätt seg och slö. Jag har inte mått prima så jag kunde inte träffa min bästa vän som var planerat, däremot har jag och pappa (mästadels pappa) bytt ut dörrarna på min garderob så nu är dem i mörkt trä istället för skrikande röda :)
Jag har även tagit mig tiden att försöka avsluta mitt projekt om Burma, vilket ha tagit hela eftermiddagen och jag är fortfarande inte helt klar, suck.

snart är det i alla fall middag, kyklingsallad och sedan ska jag ut på en kvällspromenad.

mums!

shopping

Heej.
Har varit en riktig shoppinghelg för mig, igår var jag ute med Saga och idag åkte jag och mamma ner för att använda alla våra rabattchackar. 1000 kr på h&m hade vi, så det blev en del. Bl.a. en jättefin vårjacka till mig :) Och så var det lite på åhlens också, men ingen aning om summan. Vet iaf att de enda vi behövde betala på allt var 16,50 haha, det är liksom ingenting :P Så riktig lyckad shopping med andra ord :D

Igår solade jag och S också. Fick faktiskt lite färg, skönt, så man inte ser helt likblek ut...
På den shoppingturen blev det två fina koftor och en tunkia, så nu måte jag hålla i pengarna ett tag. Ska bara beställa ett par vårskor också.... ♥♥


Torsdag

Utförsäljningen var tydligen ingen hit, så vi drog ner till stan en stund istället... Men eftersom vi slutade så sent ska vi ner på lördag och shoppa, shoppa, shoppa! :) Lite sola ska vi göra också...

Ikväll är det inget kul på tv vad jag vet, så då kanske man kan plugga till engelska provet tills imorgon, får se, tror jag redan kan nästan allt ändå :P haha!


god dag

Idag har vi sovmorgon till halv 1, så jag har fått en massa gjort :) Vart på gymmet en timme, och sen till frisören, där jag toppade mig. Blev riktigt fint, och så klippte jag upp lite också, så håret får mer volym. Världens sötaste frisör hade jag, han kan vell inte vart mer än 20, och stod där och berättade om sin fondation som var helt fel färg XP

I eftermiddag tänkte jag ta med mig Saga på en skoutförsäljning jag blivt bjuden till, det är på vårens och sommarnes skor, så förhoppningsvis hittar vi nått fint :)

Nu ska jag äta frukost som jag totalt glömde bort tidigare.. Ha en bra dag ♥


onsdag

Har varit barnvakt idag åt Amanda, det gick jättebra :) Hon är så söt, när jag jag kom började hon skirika faaaanny, faaaaanny är här!! miiin faaaanny! Haha, gullet!
Måste dock säga att teletubbis lär vara typ världens konstigaste barnprogram.... Jag menar dom små sakerna bara skrattar hela tiden, och säger hej och hej då. Jag fattar inte grejen...

Ikväll blir det äntligen en kväll utan att jag behöver göra någonting, så i vanlig ordning ska jag lägga mig i sängen med en kopp chailatte och kolla på top model :) vad annars gör man en onsdag? ♥

image55

WORLDS MOST BEAUTIFUL

image54

ögongodis, vad mer behövs säjas?


tisdag II

Slutade somsagt tidigare idag, skönt! Framåt eftermiddan gick jag ner till götgatsbacken för att träffa min kära vän Sonja. Vi fikade på waynes (vad annars?) och sen gick i affärer. <3

När jag kom hem blev det plugg, var tvungen att missa Gossip Girl och allt :( får ladda ner avsnittet sen tror jag...

image53
här är min nya favoritbild på mig och Sonja, underbart sommrig och härlig! ♥ 

tisdag

hejhej

ledsen för dålig uppdatering från mitt håll men jag har inte mått toppen på ett tag.
Jag orkar inte gå in på detaljer men jag kan i alla fall säja att jag kom hem från akuten i söndags och jag kommer bli bra om två veckor typ.

Annars idag så skulle vi haft pogramdag vilket för vår klass betydde pluggtid :)  passade mig utmärkt. Jag har just lunchat och sks sätta igång med pluggandet om en timme eller så..

image52 bilden hänger inte ihop med inlägget menmen jag gillar den.

Victoria's Secret beställningen

Jaa, min Victoria's Secret beställning har äntligen kommit! :D A, eller alla utom en grej. Nu är Fanny lycklig, allt passade bra, så ingen behövs skickas tillbaka.

Den här i svart och brun
 

plus den här som var på rea för 50 kr.
image50 (ja det är små rosa kaniner som åker skidor och hjärtan på den :p perfekt för mys)


Denna väntar jag fortfarande på, kom snart!




Sen ikväll så har min älskade käraste mamma hjälpt mig med en uppsats, är nästan klar nu :) yeey! Så nu kan den lämnas in som planerat på onsdag. Tack mami <3<3

hemma igen

Nu är jag hemma igen :) faktiskt skönt, men vi hade det bra där också. Kvällsåkningen var underbar, ny fin snö och utsikten helt glittrade, jättefint!
Sen blev det en ansiktsbehandling: rengöring, lermask och massage, underbart! :D Det var såå skönt och avslappnande.

Men imorgon börjar skolan igen, inte så kul, speciellt inte eftersom jag inte ens gjort hälften av de sakerna som ska vara klara :/ inte så bra... Får väll jobba på som fan...
Hoppas föresten Saga kommer, ska ta och ringa henne snart, får hoppas att min gumma mår bättre <3

Trevlig söndagkväll alla ♥

RSS 2.0