Hello

Jag ligger helt död i min hotellsäng och försöker samla kraft för att snart ta mig ut i backarna igen, det är kvällsskidåkning idag, så det ska vi prova :) har inte gjort det förut men hört att det ska vara mysigt...
Åh jag längtar redan till frukosten imorgon haha! Jag älskar hotellfrukostar när man kan ta precis vad man vill och hur mycket man vill. Ska bl.a plocka på mig en stor tallrik frukt :D mums! ♥

uppdate från dalen

hejehej
ledsen för dålig uppdate här från dem nordligare delarna av Sverige .
Just nu ligger jag i vår lägenhet/stuga/radhus what ever det mnu kallas med grova magsmärtor så jag passar på att blogga lite.
Jag ramla efter ett hopp i går och fick någonting doktorn kallade njurskakning, typ någon form av hjärnskakning fast i njurarna så jag får inte åka snowboard tills det har blivit bättre. Inte så kul men vad kan man göra?

Samtidigt som jag sitter här i värmen och intalar mig själv att detta ändå är bättre än att jag skulle spräckt njurarna så kollar jag på Janice Dickinson modeling agency på datorn.

love love


Skidor

Imorgon åker även vi till fjällen för att åka skidor. Det blir jag pappa och Martin som åker upp till Hassela, bara över helgen, men jag tycker det är ganska lagom.. Har dessutom blivit lovad spabehandling :) mahaha! Så jag får se vad det finns för mysigt att välja mellan, känner att det skulle vara väldigt skönt med nån massage..

Så jag önskar er en underbar helg, så ses vi på söndag eller måndag ;) ♥

Yoga och Harlow

Den här veckan är det "prova på vecka" på mitt gym. Man får alltså prova alla aktiviteter gratis. Så idag var jag där och körde ett PowerYoga pass. :) Det var väldigt avslappnande, man jag vet inte riktigt om det var min grej. Allt gick så himla låångsamt, då gillar jag nog pilates mer :P Men det var kul att prova på iaf, och man kände sig helt utvilad när man gick därifrån. Dom hade liksom släckt ner och tänt ljus, och hade såndär lungnade musik, jag skulle serriöst kunnat somna...




image47
Nicole Richie med hennes dotter Harlow Winter Kate Madden
Gud så söt ungen är, kolla ögonen! :)

Onsdag

Träffade Emilia och Julia idag. Vi gick och åt lunch på nått café, åt nån jättegod laxgrej :) Sen gick vi hem till E där vi bakade kladdkaka och fikade, riktigt mysigt! Hade inte träffat dom på jättelänge heller, så vi hade lite att ta igen..
Sen begav det sig till gymmet. Tränade typ kondition i en timme, så jag känner mig jätteduktig :) haha!

Imorgon ska jag till Jon, så nu är det bara att hoppas på att jag kan börja bli barnvakt igen..  Behöver ju pengarna till min och Olivias greklandsresa i sommar :D

Ikväll blir det en vanlig onsdag, med top model 9. Hoppas detta är ett av de få avsnitt jag inte har sett.... annars blir det helt enkelt en repris för mig :P ♥

Lively

Sitter och tittat på Gossip Girl nu.. Mer problemtaiskt blir det 21.00. Vad ska man kolla på, Gynning, eller Systrar i Jeans som jag såg gick på trean? Där har jag för mig att både Blake Lively (Serena i Gossip Girl) och Amercia Ferrera är med, så det kan ju va lite kul :P Får se hur det blir, men det lutar åt filmen iaf... XOXO
image46


Inspire, hope, believe, dream

Har varit hemma ett tag nu efter en halvdag i backen.
Det blev bara en halvdag pågrunt ut av mitt galet stora skavsår på lilltån, jag vet att det låter mesigt men det gör ont som in i helvete.
Aja vädret har varit toppen, förutom det hårda kalla vinden, som i år är utöver det vanliga här i funäsdalen (i alla fall vad jag kommer ihåg).

Aja jag och gizze (min hund) har i alla fall haft mys i vår minilägenhet här på eftermidagen, blandannat kollade jag in kyssjohanna och hittade massa fina saker bl.a ett armband med budskapet inspire,hope,belive, dream.
Urfint.


Måndag

Underbara lov och väder! Min termometer säger 21+, men jag tror dock det beror på att den står mitt i solen :P Det är iaf inte kallt, och jag ska göra mig iordning nu för att sen gå på stan men hanna :) Mysigt.
Jag borde egentligen inte shoppa, men jag skulle verkligen behöva en ny kofta eller nått sånt, så hoppas plånboken vill de samma!
image42image43image44image45
underbara vårbilder

Söndag

Sitter med fötterna i mitt fotbad som bubblar och massesar och jag vet inte allt och bara låter dom slappna av. Igår tog nämligen jag och Saga en promenad i det vackra vädret ner till stan. Självklart var jag tvungen att ta mina nya klackar som jag aldrig gått i. Så gick vi somsagt runt på stan i några timmar, och sen hem igen. Eller till solariumet som ligger på vägen. Vet inte om vi blev jättebruna, kanske lite, men billgit var det iaf, 1 kr i minuten. Så där ska vi nog göra återbesök. :) Men våra stackars fötter... aj, aj!


Trots att det är lov och helg idag tänke jag försöka böja lite med en uppsats. Tråkigare än nått annat, jag vet, men den måste ju göras nån gång. blä. 

Så jag hoppas ni får en roligare söndag än mig ;) ♥

Godmorgon

Klockan är något över sex och jag håller på att göra mig iordning för en vecka i fjällen.
Om 20minuter ska vi sitta i bilen upp mot snötäckta landskap och stekheta liftkillar.
Så man kan ju inte klaga fasten klockan är sex på en söndag.

image41

mystjejkväll

Sitter ´hemma hos Fannybun, vi har just kollat klart stockholm boogie, galet rolig film.
Alla tjejorna satt ihop trängda i soffan och proppa i oss godis, så det är vell tur att man drar upp till fjällen imorrn och kan förbränna lite i backen.
aja nu ska jag tillbaka till soffan och mysa med tjejerna.


pussar♥

i form

image40
Jaha, nån har betalat en premenuration av tidningen i form åt oss. Är det nån slags peak om att jag behöver träna mer eller? Inte fan vet jag, men sitter iaf och läser den nu samtidigt som jag äter typ världens godaste frukost - fruktbröd <3 Och måste säga att tidnignen faktiskt är ganska bra, haha! :P



A, ni vet ju redan vad i ska göra idag, så hoppas att ni också får en bra lördag :)

Godmorgon

Äntligen lördag och äntligen lov!  kan det bli bättre?
Idag står shopping, solning och tjejkväll på agendan så det kommer bli en superlyckad dag :)
Jag orkar inte skriva något milslångt inlägg utan avslutar med en video med en av mina favorit artister nämligen Mr Jason Mraz. Enjoy!


HÅÅL

hejhej
Sitter i sal E306 med Fanny, Tuula och Sofia och fördriver tiden vi har nämligen hål i tre timmar.
Vet inte hur många av er som läser som vet vad Fronter messenger är men jag kan ju säja att det är ett galet bra tidsfördriv.

Fronter in my ♥

Godmorgon

Godmorgon alla söta! Sitter och äter min frukost nu. Jag som alltid brukar vara världens mest stressade människa på morgonen har idag överdrivet mycket tid. Såg helt fel på schemat och trodde att vi började 1,5 timme tidigare än vi egentligen gör. Tur att jag inte trodde vi började senare iaf...

Hoppas alla får en underbar dag! ♥ (och snart är det äntligen lov :D )

Fråga Olle, eller?




Någon annan som rutin tittar på fråga olle?
Personligen tycker jag inte att det är lika roligt längre men sitter ändå här i soffan varje onsdag och kollar.
Idag är ju MTV Pär med och det kan man ju inte klaga på.

Men över till något som faktist fortfarande roar är ju Girls of the Playboy masion, det är så underbart rosa hela pogrammet. Helt underbart.

♥♥ sweet dreams

sf Promanad

Idag gick jag och Saga hem från skolan. Det var riktigt skönt, frisk luft, och värsta dimman, vackert faktiskt. Det tog inte så långt tid som vi trodde, typ 45 min, så det ska vi börja med när det blir lite varmt :)

image39


idag är det ju top model igen :D så lite tvmys ikväll med. Älskar nu på våren när alla serier börjar igen, så man har nått att se fram emot när man pluggar liksom. XP

xoxo gossip girl

En vanlig tisdag med mys framför femman.
I pausen väntar skön massage och dryck , är inte tisdagar underbar? ♥

söötsug

image38

Aah har världens godissuug orkar inte stå emot nå mer, det har atgit över alla mina tankar, jag är konstant sugen på godis!
Varför finns det inget tuggummi eller plåster mot godissug för?

nån som har nått tips för hur man blir av med det??

är galet desperat för svar.


Tisdag

Har varit ute på promenad med min älskade hund. Och det är vår, nu har det underbara vårvädret äntligen kommit :D Jag har sett knoppar på träden, och imorse när jag vaknade kvittrade fåglarna, finns det nått underbarare?
Jag älskar våren med alla fina färger, det blommar överallt och vädret som blir varmare. Man får bara hoppas att det här håller i sig nu, så det inte kommer mer snö i år.

Sweet dreams



Ska gå och lägga mig och drömma om MrOPRY

nattinatti♥

Lindsay backstage

Här kommer backstagebilden från fotograferingen:

image36


Ha en bra kväll ♥


hit/miss

image37
klänning av Badgley Mischka.

Själv älskar jag hennes klänning, hennes hår och allt annat men vad tycker du?

"The Last Sitting"

Lindsay Lohan poserar som Marilyn Monroe: "The Last Sitting"
image35


ELLE galan

image33

någon annan som tittar på galan?

beroendeframkallande

Den senaste månaden har jag blivit beroende av långa bad med tända ljus, en hög tidningar och lite musik.
Har tillexempel gjort det 2ggr på tre dagar, vet inte riktigt om det är bra eller dåligt ?
Dagen till ära testade jag också min nya hårinpackning och den verkar ha funkar rätt bra :)

image31

Söndag

Ska strax iväg på en promenad med mamma och hunden, ska bli mysigt att få komma ut lite :) Rätt så fint väder idag också, så hoppas man inte fryser så välldans.

Senare ikväll blir det middag med barndomsvännerna, ska bli kul :D har inte träffas mina grabbs + S på jättelänge... Ska vara där vid 6 tror jag det var, så idag tänkte jag också försöka lära mig historian, på riktigt den här gången, eftersom provet tuvärr är imorgon. Men det ordnar sig nog :P

Ha en bra söndag alla ♥

HEHE

Varför inte lixom ?

image29

image30


(historiaplugg)

image27
Vi skulle somsagt plugga historia idag. Vi kom typ så långt att vi
öppnade boken. Istället blev det att vi satt och fikade i några timmar. Mysigt var det, och första världskriget får vi lov att ta en annan gång. Ibland är faktiskt té och prat viktigare :P ♥

 

Lördag

SJUK :(

Vaknade upp med huvudvärk och feber och kände bara fan. Hade planer för idag som nu har skitigt sig, skulle blandannat ut med bästavännen och plugga järnet, det sist nämnda är inte så kul men väldans nödvändigt.
nu kan jag läsa två rader i minuten men jag kämpar på endå :)
Ska proppa i mig två alvedon och en flaska nässpray och släpa mig iväg till blooms för två timmar historia plugg med Fanny.

♥lovelove


Ett kärleksbad

När jag kom hem från skolan idag tog jag som vanligt på fredagarna en liten tupplur och när jag vaknade blev jag jätte sugen på ett bad och så blev det :)
Jag använde den rosasprakandebadbomben som var en alla hjärtansdag present från mamma, tände ljus, öppnade nya Elle som kom med posten för ett par dagar sen och satte på sex and the city, släckte lampan och hoppade ned i badet.
Inte nog med att att vattnet blev helt rosa så kom det även ut små hjärtan ur badbomben, väldigt sött och mysigt.

image26

Vad har ni gjort idag?


Snö, snö, snö

Har precis varit ute och busat med min älskade hund. Och då, plötsligt började det snöa :O det har ju varit som ett täcke på marken idag, men så kom det stora äkliga flingor :( jag som trodde att våren skulle komma tidigt i år med tanke på alla vårtecken som synts runt om i landet. Men nej, vintern börjar tydligen nu...

image25

Romme

hejho.

Har just kommit hem från en heldag i Romme, det blev riktigt lyckat :)
Hade strålande sol hela dagen och relativt bra backar.

image22  image23  image24

Har tyvärr inga bilder ifrån bussresan men det var en upplevelse i sig ;)



Update:
föresten glad alla ♥ans dag allihopa.

Premieobligation


image21
Små saker kan verkligen pigga upp en i vardagen. Jag öppnade ett tråkigt kuvärt för att uptäcka att jag hade vunnit 500 kr på mina premieobligationer :D  YEY ME!
En liten slant är ju alltid välkommen.  ♥

Backstage

Bilderna kommer ifrån fotograferingen till Kate Moss's nya parfym vid namn Kate.

image20

image19

image18

image17

Doften släpps under v.9 och är förpackad i en söt rosa flaska.

Strass rand

Vem bar denna skapelse från Grace Sun bäst?


image14image15image16
   Heidi Klum                       Charlize Theron                   Paris Hilton 

Ut å ragga

Hej, har just vaknat efter en eftermiddags poewrnap som liite längre än planerad menmen håller just nu på att klä på mig dans kläder ska nämligen bort mot odenplan om en kvart och dansa ragga :) Har längtat som en galning sen förra veckan...

♥puss

Ons

Jag ligger i sängen med världens illamående och jag-kommer-typ-svimma-känlsa. Hoppas de försvinner tills imorgon, eftersom vi ska till Romme då :) men de kommer de säkert göra, sånna här grejer brukar ju inte vara långvariga, eller?.


Top Model 9 ikväll föresten, måste se ;D Tuvärr vet jag redan vem vinnaren är, men men de är kul ändå... Jag är nämligen en totalsucker för sånna program, haha!

image13

Tisdagkväll

Vi har som sagt tisdagsmys hos Saga, som alltid. Love it ! Gossip Girl har just slutat, nån annan som är besatt?
Nu ska vi se vad galna Carolina Gynning har för sig, alltid en överraskning. :P

image11

XOXO DailyPursuit.


GGG

Nu väntar jag bara på att älskligen ska komma så vi kan kolla på Gossip girl och Gynning tillsammans myspys.

Oh lord!

Har just rultat jag runt i lägenheten påklädd hela skiduniformen, samtidigt som sex en the city visades på tven. Känner mig en aning oglamourös men vi ska  till Romme på torsdag så det är nödvändigt. Jag tror att det är ca 500 elever från skolan som åker så de borde bli en lyckad bussresa och skidåkning. längtar...

image10



Disney

Disneys framgångar har i två år firats genom att fotografen Annie Leibovitz fottat kändisar som olika sagofugurer:

2007:

David Beckham - "Prinsen Törnrosa"
image3

Scarlett Johansson - "Askungen"image4

Beyonce - "Alice i Underlandet"
image5

2008:

Mikhail Baryshnikov och Gisele Bündchen - "Peter Pan och Lena"
image6

Jennifer Lopez och Marc Anthony - "Prinsessan Jasmine och Aladdin"
image8

Jessica Biel - "Pocahontas"
image9

Whoopi Goldberg - "Anden i flaskan, Tusen och en Natt"
image7
 

Power Point

HejHej.

Vi sitter just nu i en av skolans datasalar och arbetar med ett PP arbete som ska vara inne om en vecka.
Så här bra går det : 



Inlägg nummer 2

Måndag kväll, men är trött och vill bara sova. Men här sitter jag med kursvalen fär åk 2 och 3. Det ända jag lyckats komma fram till är att jag ska välja Psykologi B istället för Rättskunskap, tror det är roligare. Sen skiter jag faktiskt i om det andra är bättre att kunna.

Förövrigt ska vi vara i skolan 8 (!) imorgon för extra datakunskap. Jag förstår inte, är det ens lagligt? Helt obegripligt att dom kan släpa upp oss så tidit för att gå igenom exel. Fy fan!

Nä nu ska jag sluta klaga och istället stätta på té. ♥


Inlägg nummer ett.

Funderade över vad jag skulle skriva i det allra första "riktiga" inlägget men kom inte på något bra så jag antar att detta inlägg får innehålla helgens äventyr.

Fredag eftermiddag spenderades i Haninge med Fanny, My, Kristin och Frida. Den mesta tiden gick åt att göra oss i ordning för Rickards (My's "pojkvän") fest. Jag hade aldrig träffat honom förrut så jag var mer uppspelt för det än för själva festen.
Men i alla fall väl hemma hos honom kom det endel trevligt folk, finget riktigt drag men festen dög på en fredag.

Lördag . Det blev lite mycket dricka under fredagkvällen så jag hade planerat att ha en lungn kväll framför tven på lördagen men det slutade endå med att jag hamna på en fest i skarpnäck. Eller fest och fest det var ett gäng udda människor som satt i en soffa och diskuterade vad de testat för snark medans deras rökpipa gick från mun till mun. Jag och en polare bestämnde oss för att dra redan klockan 11:15 men medans vi stod och väntade på bussen hörde vi att grannhuset hade fest och crasha den festen istället.
När vi kom dit visade det säj att det var en kille i min klass som hade festen. Passande. Så lördagen slutade till slut nån gång efter tre.

♥ Saga

Hej

Välkommen till bloggen om vår vardag. ♥♥

RSS 2.0